Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor - Milošević

Nastavljaju se previranja u HDZ-u!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovog puta Domagoj Ivan Milošević prozvao je aktualnu predsjednicu nezadovoljan HDZ-om kao oporbom.

Domagoj Ivan Milošević kritizirao je Jadranku Kosor jer stranka, kaže, nije konstruktivna oporba i dopušta vladajućima da produbljuju krizu. Jadranka Kosor ne želi to komentirati, ali s ponosom govori o tome kako je u stranku upisala Miroslava Tuđmana.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković na TikToku Ležerno izdanje Plenković obraćanje na TikToku završio posebnim pozdravom, znate li što znači? Tomislav Tomašević formiranje vlasti i EU izbori Tomašević o Plenkoviću: "Meni je to izraz slabosti i nesigurnosti." Uputio je poruku i SDP-u

'Nije iznenađenje jer sam mu ja predala iskaznicu drago mi je da je ušao u HDZ', kaže predsjednica HDZ-a Jadranka Kosor. 'Predugo se bavimo sami sobom ali nisam pitan kako bi se moglo drugačije da budemo konstruktivna i jaka oporba u vrijeme dok traju uistinu prevažni unutarstranački procesi', kaže Domagoj Ivan Milošević, kandidat za predsjednika HDZ-a.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene