449352
449352
449352
449352
449352

'Znali smo da ne valjaju, da ne znaju raditi. Čak su i zločesti'

  • , 07.09.2016., 14:16
  • Autor:
  • komentara

Nastavlja se predizborna prepirka Mosta i HNS-a.

 
 
 
 
Most ne želi u vlast s HNS-om (Video: Vijesti u 17 h)
Most ne želi u vlast s HNS-om (Video: Vijesti u 17 h)

Nakon što je Most objavio da će za eventualnu suradnju tražiti jamstva od drugih političkih stranaka, HNS je uzvratio tražeći jamstva od Mosta kao "preduvjet za svrsishodno i učinkovito sudjelovanje u izvršnoj vlasti". Mostovci nakon svega tvrde da neće sudjelovati u vlasti s narodnjacima.

'Nemam namjeru bilo što poručivati gospodinu Vrdoljaku, milsim da su njegovi postupci dok je bio ministar dovoljno pokazali o kome se radi i na kakav način taj čovjek radi', rekao je Božo Petrov.

'Prva je Hrvatska nardona stranka se ustala od stola i rekla mi sa Mostom nećemo u koaliciju prije godinu dana. Zato što smo znali da će biti loše. Da ne valjaju, da ne znaju raditi, da nemaju iskustva. Čak su i zločesti, i zlonamjerni', poručio je Ivan Vrdoljak. (Hina)

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se