Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kamioni odvoze zemlju

Nastavlja se hitna sanacija velikog klizišta na Črnomercu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dosad je s terena odvezeno 350 kubika zemlje, a odvožnja se nastavlja kako bi se smanjio pritisak odronjene zemlje na jednu obiteljsku kuću.

Na lokaciji Črnomerec 111 u zapadnom dijelu Zagreba jutros je nastavljena sanacija velikog klizišta iza privatne kuće, na koju je otklizala velika količina zemlje te je došlo do puknuća jednog zida, izvijestio je gradski Ured za upravljanje u hitnim situacijama.

Pročitajte i ovo Policija, ilustracija Drama na Črnomercu Lažno prijavio da je ispred trgovačkog centra postavljena bomba: Policija ga uhvatila Devet novih kamiona Čistoće - 2 Spomenuo i Jakuševec FOTO Stigli novi kamioni: Tomašević otkrio i kad bi mogla početi sanacija odrona na Jakuševcu

Sve nadležne službe su na terenu, obavlja se hitna sanacija kako bi se smanjio pritisak zemlje na kuću, a teškom mehanizacijom jučer je odvezeno 350 kubika zemlje.

>> U Zagrebu se odvojila garaža, u Samoboru se otvorila pukotina među kućama

Također, u Hrvatskom Leskovcu sinoć je u Bedekovoj ulici došlo do poplavljivanja više podruma obiteljskih kuća. Uzrok je podizanje razine podzemnih voda. Djelatnici Vodoprivrede ispumpavali su vodu. Slična situacija bila je i u ulici Dolenice gdje su vatrogasci i Vodoprivreda ispumpavali vodu.

Djelatnici Ureda za upravljanje u hitnim situacijama i Ureda za graditeljstvo i izgradnju grada i danas su na terenu kako bi koordinirali intervencijama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene