Obavijesti Video Pretražite Navigacija
AVANTURE STAND-UP KOMIČARA

Nasmijat ćete se do suza: Počinje prvi hrvatski web serijal „V Međimurju z Vlatkijom“

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Serijali više nisu rezervirani samo za malene ekrane, od ponedjeljka 22.05. pratite prvi hrvatski web serijal s Vlatkom Štamparom u glavnoj ulozi! Stand-up komičar sa svojim avanturama u Međimurju nasmijat će vas do suza!

Content Team Nove TV uporno radi na tome da čitateljima portala Nove TV na najbolji način prezentira sadržaje klijenta. U suradnji s Termama Sveti Martin, od ponedjeljka 22.05. na www.punkufer.hr možete pratiti prvi hrvatski web serijal „V Međimurju z Vlatkijom“.

Međimurje nikada zabavnije!

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Slučaj APN Milanović: ''I dalje vraćam kredit. Država je Banožiću omogućila sve u životu'' Ilustracija Okršaj na dvorištu Nećak nožem napao strica, a onda je njegov sin uzeo sjekiru: 20-godišnjak se bori za život

Turističke destinacije moguće je predstaviti na bezbroj načina, od kojih je video svakako najpoželjniji format. Video vjerno prenosi sliku, zvuk, ali i doživljaj određenog mjesta i atmosfere. Sve smo to nastojali zabilježiti u nadolazećim epizodama, ali na zabavniji način. Na kraju, cilj odlaska na odmor u Terme Sveti Martin, upravo i je zabava i opuštanje.

 

Glavni lik serijala, stand-up komičar koji nas svojim nastupima zabavlja već godinama, Vlatko Štampar i sam dolazi iz Čakovca pa je tako bio idealan odabir za nadolazeći web serijal.

Vlatko poručuje da pogledate nadolazeće epizode „Bio mi je stvarno gušt raditi u malo drugačijem formatu, družiti se s ekipom i na kraju krajeva- promovirati Međimurje.“

Content Team Nove TV postavlja nove standarde na tržištu oglašavanja

Content Team Nove TV, orijentiran na promociju klijenata na web portalima grupacije, ovim projektom uvodi inovativan pristup u prezentiranju ponude klijenta . Ideja i realizacija prvog web serijala u Hrvatskoj, u suradnji s Termama Sveti Martin pokazuje do sada neotrkivene mogućnosti u promociji jedne turističke destinacije.

U 4 epizode Vlatko se okušava u pripremi tradicionalnih međimurskih specijaliteta, biciklizmu, otkriva futuristički medical centar i na kraju, uživa u odmoru sa svojim najboljim prijateljem. Na snimanju se ekipa nasmijala do suza, a vjerujemo da ćete i se nasmijati i vi!

Ne propustite prvu epizodu na Punkufer.hr u ponedjeljak 22.05.2017. i s nama, otkrijte Međimurje kakvo do sada niste zamišljali!

Ostale radove Content Teama Nove TV pogledajte na Vimeo kanalu!
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene