Obavijesti Video Pretražite Navigacija

'Nasilje i terorizam na zagrebačkim ulicama'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić istaknuo je da je spoj nasilja i terorizma došao na zagrebačke ulice, a o ozbiljnosti dovoljno govore istupi čelnih ljudi ove države predsjednika, premijera i čelnog čovjeka oporbe.

Ivo Pukanić, novinar Nacionala i predsjednik uprave NCL grupe i Niko Franjić, direktor marketinga Nacionala, poginuli su sinoć u 18,20 sati u eksploziji bombe podmetnute pod automobil 'lexus' u središtu Zagreba, ispred sjedišta Nacionala.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šok zbog reakcije voditeljice Posvađali se zbog izbora: Izvadila kost iz juhe i njome počela mlatiti supruga, završio je u bolnici Slika nije dostupna Milan kao sova Uspješan start ZFF-a, čak ni Bandić nije zaspao!

Gradonačelnik Bandić je naglasio da će 'nakon razgovora i konzultacija s načelnikom Policijske uprave i ministrom unutarnjih poslova moći nešto više reći o toj temi'.

Na upit novinara boji li se za svoj život, gradonačelnik Bandić je odgovorio - 'samo se budala ne boji, a ja nisam budala'.

Nitko nije ravnodušan i građani su zabrinuti, ja nisam noćas oka sklopio, mnogi Zagrepčani noćas nisu oka sklopili i očekujemo pomno koje će mjere predložiti danas Vijeće za nacionalnu sigurnost, koje je sazvao predsjednik države, rekao je gradonačelnik Bandić.

Na upit novinara o izvanrednom stanju, Bandić je odgovorio da ne bi o tome govorio, da misli da je o tome govoriti preuranjeno, a za to nema dovoljno ni informacija.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene