Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pitali smo ih

Naši političari stalno su nervozni. Evo zašto!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Političare koji se tako često čine nervoznima pitali smo što ih to najviše nervira. Odgovorili su nam prazne li se i njihovi novčanici brzinom svjetlosti kao kod većine građana.

Sigurno je puno toga što vas živcira! Nemojte posegnuti za tabletama za smirenje jer nema toga što se ne može riješiti. Ne znam koliko vas može utješiti, ali i političare, za koje često mislimo da su bezbrižni, itekako puno stvari uzrujava.

Pročitajte i ovo Ilustracija USUSRET IZBORIMA Jesu li političari odgovorni za govor mržnje ispod svojih objava na društvenim mrežama? Slika nije dostupna Skandal u BiH LAGODAN ŽIVOT POLITIČARA Za dva dana do mirovine od 14 tisuća eura

'Najviše me nervira neodgovornost i kada me netko mulja i izbjegava stvari koje je obećao', rekao nam je Gordan Maras, zastupnik SDP-a. Nije se ustručavao niti njegov saborski kolega iz redova HNS-a Goran Beus Richembergh. 'Mene i privatno i poslovno nerviraju mediokriteti, vi guslite jedno, oni misle treće jer ne razumiju što pričate', povjerio nam se.

I političarima se prazne novčanici

Predsjednik nam je priznao kako ne zna mnogo o ekonomiji, a premijerki je ministar Milinović došapnuo cijenu benzina. Među građanima je sve više onih koji prevrću svaku lipu. No unatoč neznanju i političarima se sve brže prazne novčanici. 'Moram priznati da malo gledam kako zavrnuti grijanje radijatora, jer to je veliki izdatak', iskreno je priznao bivši ministar obrane Branko Vukelić.

Više o tome što sve naše političare, nervira, kako štede i kupuju li gorivo sami, kao i druge odgovore, pogledajte u našem prilogu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene