Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zastupnici imaju i novogodišnje želje

Naši političari znaju što je dobro za detoksikaciju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za sve one koji su na dočeku pretjerali s alkoholom, hrvatski političari znaju što je najbolje za detoksikaciju.

Saborska zastupnica Biljana Borzan preporuča tuširanje hladnim tušem, sok od rajčice i aspirin, dok Dubravka Šuica smatra kako je za detoksikaciju najbolje jesti puno voća. Ingrid Antičević ne zna što bi bilo najbolje, dok HDSSB-ovac Boro Grubišić preporuča rasol kiselog kupusa i limunadu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što sve doživljavaju političari? 'Vikali su mi skini se, a bila sam trudna' Slika nije dostupna Što vi mislite? 'Hrvatska treba raspravu o eutanaziji'

Bianca Matković je istaknula san kao dobru mjeru dok njezin kolega iz HDZ-a  Boris Kunst preporuča što više kretanja. IDS-ovac  Boris Miletić preporuča jedno dobro znojenje i konzumiranje čaja, a Šime Lučin preporuča sarmu.

Saborski zastupnik  Nazif Memedi ima najjednostavniji savjet: 'Normalno jedi i pij da bi sutra bio lakši'.

Novogodišnje odluke

Nova godina i novogodišnje odluke, jedno bez drugog ne ide. No čini se kako političari i nisu donijeli previše odluka za 2011. 'Za nove odluke trebate hrabrosti pa si želim hrabrosti za odluke', smatra Bianca Matković, dok si Grubišić želi što više sna. Lučin ne donosi novogodišnje odluke, ali zato njegovi kolege želja imaju na pretek.

Budu li im se sve ostvarile mnogi od njih bi ove godine mogli povećati broj članova svojih obitelji.  'Najvjerojatnije je da će mi se ostvariti, a to je da će mi se sin oženiti i da ću dobiti unuka', rekao je Kunst dok je Lučin zaželio da mu se kćer uda, a Matković povećanje obitelji. Radimir Čačić želi pobjedu na izborima i izlazak iz depresije, a Antičević da stvari običnom čovjeku krenu na bolje.

>> VIDEO: Hrvati dočekali 2011. uz pjesmu i vatromet

Svi na dijetu

A neki su želje i odluke stavili u isti koš. Tako je Šuica donijela odluku da ide na ozbiljnu dijetu, a Petar Čobanković namjerava smanjiti kilažu. Do idealne težine htio bi i Davorko Vidović. Pa sretno im bilo. S manje kila imat će više energije za rad.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene