Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nepropisno parkiranje

Naša policija ili ne zna prometne propise ili ih jednostavno nije briga!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čitatelj Dnevnik.hr-a iz Osijeka poslao nam je još jednu fotografiju nepropisnog parkiranja prometne policije.

Policija koja bi vozačima trebala biti uzor ponašanja u prometu, sve češće i sama biva uhvaćena u prometnim prekršajima za koje vozače promptno kažnjavaju.

Pročitajte i ovo Napad psa Prekršajni nalog U Slavoniji pas napao i ugrizao dijete: Vlasnik ga ostavio u dvorištu, ali napravio veliku pogrešku Ilustracija, djeca u školi Nakon svađe Drama u zagrebačkoj školi: Učenik prijetio da će donijeti pušku

>> FOTO Kome policajci odgovaraju za ove prekršaje?

Fotografija je snimljena u osječkom kvartu Donji grad. Policijski djelatnik je službeno vozilo parkirao netom do pješačkog prijelaza, iako u Zakonu o sigurnosti prometa na cestama u članku 82. lijepo piše da 'vozač ne smije zaustaviti ili parkirati vozilo na obilježenom pješačkom prijelazu i na udaljenosti manjoj od 5 metara od prijelaza'.

Ukoliko primijetite sličan prekršaj, ili nešto slično, možete isti događaj uslikati i poslati ga na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene