Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Tata je kriv

Mujkić negira šverc automobila, za sve krivi pokojnog oca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Narcis Mujkić na Općinskom kaznenom sudu negirao je da ima bilo kakve veze s krijumčarenjem i preprodajom skupih automobila.

Mujkić tvrdi da je njegov otac Rešad, koji je preminuo prije deset godina u prometnoj nesreći u Ferrariju, uvozio i registrirao automobile, a to je potvrdila i njegova majka. Tužiteljstvo tvrdi da je Narcis uvezao i registrirao Mercedes uz krivotvorenu dokumentaciju, dok je on kazao kako je sporni automobil njegovoj bivšoj djevojci poklonio Rešad, piše Jutarnji list. Optužen je i Narcisov mlađi brat Damir. Njega se tereti da je Audi TT, koji je vozio, registriran uz krivotvorene dokumente. I za taj automobil mlađi sin i majka tvrde da ga je kupio i uvezao otac.

Pročitajte i ovo Zapaljeni kontejneri u Sopotu - 1 ne zna se uzrok Požar u gluho doba noći: Zapaljeni kontejneri u Zagrebu, vatra zahvatila i dva automobila Snijeg "Bravo, tata" Potez oca čije dijete je u bolnici postao hit u regiji: "Naježila sam se"

'Moj suprug je bio vrlo patrijarhalan i ne znam zbog čega je došlo do toga da njegova djeca moraju biti na sudu', kazala je Željka Mujkić. Osim Narcisa i Damira Mujkića, optuženi su i Darko Petruša, Josip Brkić zvani Pope i još nekoliko njihovih prijatelja.
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene