Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čobankoviću postavljeno smiješno pitanje

'Naravno da podržavam Jadranku Kosor'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministar poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja Petar Čobanković rekao je odgovarajući na pitanje podupire li, s obzirom na najnovije događaje vezane uz povratak Ive Sanadera, premijerku i predsjednicu HDZ-a kako je to 'smiješno pitanje' te da 'naravno podržava Jadranku Kosor'.

Za najavljene prosvjede seljaka, ministar je naveo kako za njih 'nema razloga u vrijeme kad smo u najboljoj fazi poljoprivredne proizvodnje od 2008. godine, s redovitom isplatom poticaja, dobrom situacijom na tržištu pšenice, kukuruza i soje te s osiguranih 300 milijuna kuna za naknadu štete od elementarnih nepogoda'.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odštete samo za neke 'Neugodno smo iznenađeni Čobankovićevim dopisom' Slika nije dostupna Ponovno poručio Čobanković: 'Đakovštini' se ne može pomagati na nezakonit način

>> 'Sanader računa na političke sukobe i predizbornu utakmicu'

Onim poljoprivrednicima koji, kako je dodao, u takvim uvjetima ne mogu raditi ministar Čobanković poručio je u Osijeku, gdje je otvorio seminar 'Ujedinjeni protiv gladi', koji se održava u sklopu Svjetskog dana hrane,' neka pokušaju naći drugi posao jer poljoprivreda očito nije za njih'. (HIna)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene