Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razgovor u četiri oka

Napokon se susreli Kosor i Karamarko: 'To je bio razgovor u četiri oka, neću reći o čemu'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko napokon se danas sastao sa svojom prethodnicom, Jadrankom Kosor.

Jadranka Kosor potvrdila je da se susrela s nasljednikom u HDZ-u, Tomislavom Karamarkom. Rekla je kako joj je drago da su se našli te otkrila da zajedno nisu popili kavu, već je to učinila samo ona, a Karamarko nije bio raspoložen za bilo kakvo piće. 

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

'Našli smo se i razgovarali, to je bio razgovor u četiri oka, o tome vam ne mogu govoriti. To je bio razgovor između nas dvoje, dobar razgovor', rekla je Kosor.

>> Karamarko: Nisam vidio da me Kosor zvala

Dodala je kako neće biti primopredaje. 'Ne znam što bi to u ovom slučaju značilo. Novi glavni tajnik će primiti izvode iz financija, to će se obaviti u miru i nadam se da više neće biti nikakve potrebe da ja dajem izjave oko toga', poručila je Kosor.

Ipak je otkrila kako je s Tomislavom Karamarkom razgovarala o svojoj funkciji potpredsjednice Sabora iz redova HDZ-a. 'Karamarko je rekao da će o tome odlučiti predsjedništvo HDZ-a. Nisam pitala ostajem li na toj funkciji, to bi bilo neprilično pitanje', rekla je Kosor.

>> Kosor pred našom kamerom čestitala Karamarku: Ne odgovara mi na pozive

Susret je potvrdio i novi predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko, pri ulasku u središnjicu stranke. 'Sada sam se sastao s Jadrankom Kosor i sve smo se dogovorili', rekao je.

I on je naglasio kako neće biti nikakve materijalne, već samo simboličke primopredaje vlasti. Dodao je kako s Kosor nije razgovarao o financijama stranke, zbog toga što će o tome biti riječ kada bude primopredaja bivšeg i budućeg glavnog tajnika.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene