Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najljepša ljubavna priča

NAPOKON! KLEPETAN I MALENA OPET ZAJEDNO

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Najljepša ljubavna priča broji još jedan sretan završetak. Klepetan se vratio svojoj Malenoj nakon dugih sedam mjeseci, a ona ga je kao i uvijek jedva dočekala. Stisnuti u njihovom dugogodišnjem gnijezdu na školskom krovu u Brodskom Varošu, ne skidaju pogled jedan s drugog te su spremni uživati u svojoj ljubavi narednih nekoliko dragocjenih mjeseci.

Kao i obično Klepetan je nakon kratkog pozdrava sa svojom dragom, sletio na travnato školsko igralište i čekao da mu njegov prijatelj Stjepan Vokić donese pokoju ribu i kantu s vodom kako bi se mogao napiti i urediti za svoju vjernu družicu.

Pročitajte i ovo Malena i Klapetan - 1 umrla je malena Najpoznatijoj ljubavnoj priči u Hrvatskoj i šire došao je kraj: Klepetana će iduće godine dočekati prazno gnijezdo Slika nije dostupna Najpoznatiji ljubavni par Već 19. godinu zaredom njihova ljubav nikoga ne ostavlja ravnodušnim: Klepetan se vratio svojoj Malenoj

Tko zna što je sve prošao na tom dalekom putovanju; preletio je čak 13 tisuća kilometara i 15 država kako bi stigao do njihova gnijezda u Hrvatskoj, no prljav i izmoren, ipak se vratio živ i zdrav. Kao pravi gospodin tada odlazi na krov kod Malene i sreći nema kraja, obje rode zabacuju glave unazad i od veselja klepeću dajući svima do znanja da njihova ljubav još živi. S obzirom da je prešao dug i težak put kako bi opet vidio svoju voljenu, Klepetan ne gubi ni sekunde, nakon pozdrava, odmah kreće u akciju.

Klepetan i Malena ni ne slute koliko je ljudi inspirirano njihovom ljubavnom pričom. U posljednjih nekoliko dana moglo se vidjeti na tisuće poruka podrške ovoj epskoj ljubavi na velikom Janinom ekranu postavljenom na Trgu bana Jelačića s kojeg su se pratili posljednji dani samoće najpopularnije rode u Hrvatskoj, Malene.

I dok smo se svi opet uvjerili da ljubav preživi sve prepreke koje joj stoje na putu, uskoro će s dimnjaka školskog krova, kao i svake godine, tata koji je podigao mnoge naraštaje, učiti nove ptiće letjeti, svakoga dana donositi ribice, žabe i kukce, sjediti na njima i grijati ih da odrastu, i na kraju pripremati za polazak na jug. Tamo će naposljetku i sam krenuti, a Malena će opet čekati i nadamo se još jedne godine dočekati!

Najljepšu ljubavnu priču Malene&Klepetana pratimo na www.vodasporukom.com
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene