Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Još jedan incident

'U ime obitelji': Muškarac je šakom u glavu udario našu volonterku (20)!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvadesetogodišnja studentica i volonterka Građanske inicijative 'U ime obitelji' dobila je šaku u glavu dok je na zagrebačkoj tržnici Dolac prikupljala potpise za referendum.

Dok je volontirajući razgovarala s građanima i pozivala ih da potpišu za referendum Studentica i volonterka Građanske inicijative „U ime obitelji“, 20-godišnja Kristina Ž. danas je u Zagrebu fizički napadnuta oko 11.15 sati  na potpisnom mjestu Građanske inicijative u Zagrebu, na Tržnici Dolac.

Pročitajte i ovo Sudar u Zagrebu Pažljivo u prometu Sudar u Zagrebu izazvao prometni kaos: Automobil završio na tračnicama, ima i ozlijeđenih Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

'U jednom ju je trenutku nepoznati muškarac napao s leđa i snažno je udario šakom i nakon toga pobjegao. Studentica je dobro, ali je jako potresena ovim divljačkim napadom usred bijela dana, nekoliko koraka od Trga bana Jelačića. Volonterke su pozvale policiju koja je obavila očevi', stoji u priopćenju koje su poslali iz Građanske inicijative.

>> Blanka Vlašić: U svakoj obitelji sve započinje s muškarcem i ženom

Unatoč napadu, volonterka je odlučila nastaviti prikupljati potpise. „Bilo je strašno. Udariti mene, djevojku, šakom, zato što volontiram za inicijativu koja se nekome ne sviđa! Sramota! I za one koji to potiču i za one koji to čine i za one koji to ne sprječavaju. Jako sam se prestrašila kad me taj čovjek udario, ali sada sam bolje. I nastavit ću volontirati. Neće me zastrašivanjem spriječiti da koristim svoje građansko pravo – pomažem građanima da se izjašnjavaju žele li referendum koji će u Ustav RH unijeti odredbu po kojoj je brak zajednica žene i muškarca“, rekla je Kristina.

>> Incijativa 'U ime obitelji' prikupila više od 215.000 potpisa

'Volonteri Građanske inicijative „U ime obitelji“ posljednjih su dana vrijeđani i napadani na mjestima izjašnjavanja građana u više gradova, ali opetovano u Rijeci i Zagrebu. Izvršen je hakerski napad na internetsku stranicu građanske inicijative te su unesene rasističke i šovinističke uvrede. Svi ovi napadi prijavljeni su policiji', javljaju iz Građanske inicijative.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene