Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija nije našla niti jedan dokaz

Napad Hrvata na Srbe u Beču je - izmišljen?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Napad na Srbe u Beču, koji se navodno dogodio nakon utakmice Hrvatska-Španjolska, je izmišljen!

Kako pišu beogradske Vesti na temelju izjave anonimnog izvora iz austrijske policije nitko nije vidio navedeni incident. Nakon vijesti o napadu, koju je objavio Kronen Zeitung i koji je u sklopu te vijesti imao čak i intervju sa svjedokom Miodragom Jovanovićem, policija je pokrenula istragu. No, utvrđeno je da jedini postojeći Miodrag Jovanović koji odgovara godinama navedenima u članku nema ni dijete ni bliže članove obitelji u Austriji, kako je to napisano u članku.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Ilustracija Narodi Jugoslavije Nova analiza genetskog podrijetla Srba, Hrvata, Bošnjaka i Albanaca mnogima se neće svidjeti: "Uvijek smo duboko u sebi znali"

>> Milanović o 'navijačima': Nije to 'šačica izgrednika', to su ekstremisti koji prostituiraju Hrvatsku

'Nitko taj incident nije vidio ni prijavio, niti je ijedna bolnica pružila pomoć navodno povrijeđenima u napadu', rekao je izvor iz policije. Prema priči, napadnuti su otac i sin koji je nosio Zvezdin dres. Posebno je istaknuto njegovo herojstvo kako se sam izborio protiv grupe 'hrvatskih huligana' koji su djetetu, prema navodima iz članka, čak prijetili klanjem.

Policija sada istražuje tko je plasirao lažnu informaciju pogotovo zato što se kao jedan od 'anonimnih napadača' spominjao i sin nekog hrvatskog generala zbog čega je, prema tvrdnjama Kronen Zeitunga, cijela priča zataškana.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene