Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radnik nije dobio plaću

Nakon što se pokojnik 'kuhao' na +40, šef Komunalca smijenjen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon skandala koji je potresao Hrvatsku, šef paškog Komunalca je smijenjen.

Mladen Peranić, direktor Komunalnog društva Povljana na otoku Pagu, razriješen je dužnosti, a u roku od sedam dana NO mora izabrati vršitelja dužnosti iz redova društva jer za zapošljavanje novog čovjeka nema novca, jednoglasno je na današnjoj sjednici odlučilo Općinsko vijeće Povljane.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Kako nam je potvrdio predsjednik Vijeća Petar Tičić, problemi, koji u lokalnom komunalcu traju godinama, kulminirali su proteklog vikenda kada se u mrtvačnici na mjesnom groblju pokvario hladnjak u kojemu je bilo tijelo pokojnika S. B. iz Dinjiške koje se zbog visokih temperatura gotovo raspalo, a pokojnikova obitelj doživjela je šok od kojeg će se još dugo oporavljati.

>> Pokojnik se 'kuhao' u mrtvačnici na +40 jer radnik komunalnog nije dobio plaću!

'Iako su bili pozvani, na sjednicu nisu došli ni načelnik općine Ivo Pogorilić ni direktor Komunalnog Mladen Peranić koji je trebao podnijeti izvještaj o poslovanju i neviđenoj sramoti koja se dogodila na groblju. Ne znamo zašto radnik toga dana nije bio na poslu, ali znamo da su ljudi u Komunalnom već šest mjeseci bez palaća, a toliko je i račun društva u blokadi. Ne izabere li se v.d. direktora, pokrenut ćemo stečaj Komunalnog i završiti ovu agoniju i samovolju kojom Pogorilić i njegovi istomišljenici vladaju Povljanom', izričit je Tičić.

Dodaje da se načelnik ponaša kao da je općina njegovo privatno vlasništvo, zaključao je ulazna vrata pa se sjednica Općinskog vijeća morala održati u mjesnom domu kulture. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene