Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Društvene mreže

Nakon presude: Građani Čačića pozivaju na ostavku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vlada se na svojim stranicama na društvenim mrežama nije oglasila po pitanju presude Radimiru Čačiću. Ali zato građani jesu.

Vlada je tek na Twitteru prenijela izjavu premijera Zorana Milanovića iz Bruxellesa o tome da na odlazak ili ostanak u Vladi ovisi pravomoćna, a ne nepravomoćna odluka kakva je danas donesena.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković sjednica Vlade Plenković: "U ponedjeljak nam sjeda 162 milijuna eura, a zatražit ćemo još 822 milijuna eura" Crobarometar Istraživanje za svibanj Crobarometar: Koliko su građani Hrvatske zadovoljni kvalitetom života? Pogledajte što je na vrhu, a što na dnu liste

Međutim, građani Republike Hrvatske ne šute. Javljaju se na Vladine stranice s komentarima o presudi. Velika većina njih nije nimalo laskava. Komentatori mahom traže Čačićev odlazak.

'Ako je Holy morala dati ostavku, onda mora i Čačić! Nema veze radi li se o pravomoćnoj presudi ili ne. Gdje je tu moralni integritet kojeg je ona ipak pokazala da ima? A što s njim? Malo previše božjeg kompleksa', komentirala je Korina Lanvin.

>> VIDEO: Čačić KRIV po svim točkama optužnice!

'Radimir Čačić je u nepravomoćnoj presudi proglašen krivim za izazivanje prometne nesreće s dvostrukim smrtnim ishodom te dobio uvjetnu kaznu. Iako je dobio zaista sitniš očekujemo njegovu ostavku i ispriku građanima naše zemlje za sramotno ponašanje', napisao je Zlatko Popić

'Premijer Zoran Milanović kazao je kako u ovom slučaju vrijedi samo pravomoćna presuda i da se Čačića neće odreći. Radimir Čačić tako ostaje na poziciji potpredsjednika Vlade. '... ali odriče ga se Hrvatska, a ti si ga, Milanoviću, vodi doma!', napisao je Ognjen Industrial.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene