Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Promjene već popodne

Nakon ove južine čeka nas hladan tuš

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iznadprosječne temperature za ovo doba godine očekuju nas i danas, ali kratko će trajati.

S jugozapadnjakom i jugom i dalje će nam pritjecati taj topli zrak - barem još danas, a onda će se vrijeme opet promijeniti na kišovitije, ali i hladnije.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Nakon oblaka i kiše doista stiže sunce? Moglo bi biti svega, ali oko jednoga se barem ne treba brinuti Nikola Vikić nestabilno vrijeme Meteorolog otkrio gdje najprije stiže snijeg: "Tamo će ga pasti do pola metra"

U blizini se nalazi nova ciklona i njene fronte koje nam se približavaju sa zapada, a zahvatit će nas veća danas kasno poslijepodne, sjeverni Jadran i gorski dio i ranije.

Nakon ove južine na kopnu slijedi nam jedan hladan tuš u srijedu - bit će kišovito i oblačno, ali i osjetno svježije. Ova promjena bit će brza i kratkotrajna - sunčanije već u četvrtak, ali s dosta nižim temperaturama.

Na Jadranu u srijedu kišovito, oblačno i s povremenim grmljavinskim pljuskovima. Iza toga razvedravanje, ali uz jaku buru i također malo nižu temperaturu koja će se do kraja tjedna kretati oko 15 stupnjeva.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene