Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj 'Tržnice Rijeka'

Nakon odbacivanja prijave Obersnel se obraća javnosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
DORH je jučer navečer na svojim stanicama objavio da se odbacuje kaznena prijava protiv riječkog gradonačelnika i još tri osobe u slučaju riječkih Tržnica..

Riječki gradonačelnik Vojko Obersnel izjavio je sinoć, komentirajući odbacivanje kaznene prijave protiv njega i još tri osobe koje se sumnjičilo da su pogodovale tvrtki Tržnice Rijeka i tako oštetile za oko 80 milijuna kuna gradski proračun, da je takav ishod očekivao te da je to bilo jedino moguće i ispravno.

'Ovakav sam ishod očekivao i drago mi je što je napokon završen i zatvoren ovaj tzv. slučaj Riječke Tržnice', rekao je Obersnel te nastavio da je 'završen na jedini mogući ispravni način' i da su 'napokon svi koji su se pitali kako će završiti i sumnjali u ishod - dobili odgovor'.

Za danas je najavio i izlazak pred novinare. Iz ureda gradonačelnika je najavljeno da će održati konferenciju za novinare, ali i da će se vrijeme i mjesto konferencije odrediti danas.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj riječki kafić Obersnel ljutito premijeru: "Vi danas, čak deset dana kasnije, ponovo otvarate strasti, napadate novinare, koristite teške riječi i prijetite" Slika nije dostupna Pred virusom smo svi jednaki Vojko Obersnel oglasio se o kafiću koji ne dozvoljava ulaz HDZ-ovcima: "Potpuno razumijem revolt i emociju vlasnika ovog kafića, ali ne krivite jedni druge"

Kaznena prijava protiv riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela i još tri osobe u slučaju riječkih Tržnica odbačena je u cijelosti jer je analizom podataka i dokaza utvrđeno da nema sumnje da su osumnjičenici oštetili grad Rijeku za 80 milijuna kuna zašto ih je teretila primorsko-goranska policija.

Državno odvjetništvo izvijestilo je na internetskim stranicama kako je utvrđeno da je i pretvorba Tržnice Rijeka provedena zakonito. Odvjetništvo je provelo kontrolu zakonitosti pretvorbe Tržnice, zbog izmjena Ustava po kojima ne zastarijevaju kaznena djela iz pretvorbe i privatizacije u vrijeme Domovinskog rata. (T.Š./Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene