Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema traga kaznenom djelu

Utvrđen uzrok smrti 42. godišnjeg riječkog odvjetnika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je uzrok smrti riječkog odvjetnika Sergeja Škorića ubodna rana, rana nije nastala kao produkt kaznenog djela

Policija je odbacila mogućnost da se radi o ubojstvu, nego je, kako se neslužbeno doznaje, utvrdila kako je riječ o samoubojstvu. Ove informacije priopćila je u ponedjeljak istarska policija nakon obavljene obdukcije na Odjelu patologije pulske Opće bolnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Tužan kraj potrage Tragedija u Londonu: Dječak nestao iz kuće, pronađen u rijeci Temzi Nesreća kod Kanfanara - 2 kod Kanfanara FOTO Stravičan sudar u Istri: BMW se doslovno prepolovio, troje ozlijeđenih prevezeno u bolnicu

"Za potrebe daljnjih toksikoloških vještačenja izuzet je biološki materijal koji će biti proslijeđen na vještačenje. Do sada provedenim izvidima nije utvrđeno da je smrt nastala kao posljedica kaznenog djela", navedeno je iz Policijske uprave istarske. Neslužbeno se doznaje da je riječki odvjetnik sam sebi škarama nanio smrtonosne rane.

Odvjetnik Škorić nestao je prošlog četvrtka kada se udaljio s mjesta prebivališta u Rijeci a pronađen je mrtav u petak, 24. ožujka, na području Plomina, na Labinštini. U potrazi za nestalim odvjetnikom sudjelovali su pripadnici HGSS-a Rijeke i Istre te labinski vatrogasci a prema podatcima policije, beživotno tijelo pronađeno je u petak oko 15 sati u šumi na predjelu Plominskog Zagorja. (HINA)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene