453297
453297
453297
453297
453297

NIKAD ne smetnimo s uma što sve za nas čine: Zagrebački vatrogasci objavili sliku kacige nakon intervencije

  • , 12.10.2016., 12:14
  • Autor:
  • komentara

Hrabri vatrogasci, koji su tijekom jutra gasili požar koji je izbio u zgradi na Remetinečkoj cesti u Zagrebu, na Facebooku su objavili fotografiju kacige vatrogasca nakon cijele akcije.

 
 
 
 
Kaciga vatrogasca (Foto: Facebook)
Kaciga vatrogasca (Foto: Facebook)

S osam vatrogasnih vozila na terenu vatrogasci Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba borili su se s vatrenom buktinjom koja je zahvatila dva stana.

Požar je počeo na petom katu i proširio se na šesti te zadao ovim hrabrim ljudima puno posla. Nakon što su požar ugasili i vratili se u sjedište svoje postrojbe, na Facebooku su objavili fotografiju koja svjedoči o zahtjevnosti posla koji obavljaju.

"Gašenje požara unutarnjom navalom (ulaskom u požarom zahvaćen prostor) je jedna od najopasnijih radnih aktivnosti na svijetu. Kaciga vatrogasca Vatrogasne postrojbe Grada Zagreba nakon završetka gašenja požara dvaju stanova u Remetincu, 12.10.2016. (vatrogasac nije ozlijeđen)", objavili su na Facebooku pripadnici Javne vatrogasne postaje Grada Zagreba.

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se