Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najromantičnije pismo dosad!

Mate priželjkuje zajedničko ljetovanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dok spušta vrše da bi ulovio što više srdela, Mati se u glavi vrte scene sa zadnjeg ljetovanja koje je proveo u svom divnom arhipelagu s prelijepom Evičkom iz Praga.

Kako da se ta romansa ponovi? Kako da se Evička vrati na njegov Jadran? Mate je romantik i zna da će Evička pročitati e-mail, ali ga neće spremiti ispod jastuka. Poslat će joj pismo. Sada, odmah! Iz svog brodića!

Uz pomoć mPošte Mate će Evički poslati najljepše pismo, koje će ju vratiti u njegov zagrljaj…
Kako da i vaše romantično pismo ne zaluta u bespućima brojne elektroničke pošte? Kako da bude posebno?

Servis ePošta nudi vam slanje pisama s vašeg računala, mobitela ili tableta na odabranu kućnu adresu u fizičkom obliku što našeg Matu izrazito veseli zbog slanja pisama u Češku.
Korisnici servisa mogu i međusobno razmjenjivati pisma u elektroničkom obliku kao elektroničke dokumente. Svoje poruke mogu besplatno slati drugom korisniku servisa ePošta kroz sigurno okruženje ili na bilo koju odabranu adresu elektroničke pošte.

Servis ePošta nudi komunikaciju u sigurnom okruženju. Bez obzira na to je li riječ o poruci drugom korisniku servisa, slanju pisama ili elektroničke pošte, Hrvatska pošta dostavit će vašu poruku na pravu adresu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obljetnica referenduma SDP bijesan zbog poteza Hrvatske pošte: "Jasno se svrstala na stranu desničarenja i diskriminacije dijela sugrađana" Ilustracija Očevid u tijeku Opljačkana pošta usred Zagreba: Prijetio zaposleniku i uzeo novac

Prijava za korištenje servisa ePošta je besplatna, kao i preuzimanje te korištenje mobilne aplikacije mPošta.

Potpisivanjem zahtjeva u poštanskom uredu za korištenjem servisa ePošta ili zahtjeva koji se nalazi na internetskoj stranici servisa ePošta, a koji možete ispisan, uz predočenje osobne iskaznice, predati i poštaru, brzo postajete korisnik besplatnog servisa. Za nekoliko dana dobivate na svoju adresu elektroničke pošte korisničko ime, a na kućnu adresu lozinku za pristup servisu ePošta.

Na Google Playu ili App Storeu možete besplatno skinuti mobilnu aplikaciju mPošta i s korisničkim imenom i lozinkom servisa ePošta prijaviti se za njezino besplatno korištenje.

Budi romantik kao Mate. Uz mPoštu pošalji pismo voljenoj – bilo kada, bilo gdje!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene