Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odlična promocija

Najpoznatiji američki portal: Evo zašto morate na Brač!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Postoje veoma lijepa, a manje poznata mjesta, među njima je i Brač u Hrvatskoj, piše Huffington Post.

Najpoznatiji američki portal Huffington post svojim je čitateljima preporučio posjet otoku Braču. Otok su opisali kao 'prekrasan prostor koji pruža mogućnost za brojne adrenalinske aktivnosti'.

Pročitajte i ovo Rijeka Ušao u top 10 Jedan grad doživio nikad bolji početak turističke sezone: Turbulentna prošlost, lijepa priroda i more odlična su kombinacija Vrućine - 11 Hrvatska među najposjećenijima Turističke brojke cvjetaju, ali nije sve tako savršeno: "To je problem s kojim se moramo suočiti u budućnosti"

Prvo su spomenuli 778 metara visoku Vidovu goru s čijeg vrha se pruža pogled na predivne plaže, obronke, a i na druge dalmatinske otoke.

>> Hrvatska među tri top europske destinacije

Naglašavaju da se ondje može uživati u odličnim stazama za pješačenje i vožnju bicikla, te u borovim šumama, maslinicima, osamljenim plažama, ronjenu i planinarenju po stijenama koje se nalaze na više od stotinu lokacija. Poseban su odlomak posvetili ljepotama Bola.

Preporuku su zaključili sportskim aktivnostima kojima se turisti mogu posvetiti i filmskim festivalom na kojem mogu prisustvovati tijekom ljeta.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene