Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ZADAR U BLOKADI

Najnovije informacije o poplavama u Hrvatskoj iz Vijesti Nove TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažno nevrijeme i obilne kiše paralizirale su grad Zadar.

Zbog snažnog nevremena koje ga je jutros pogodilo, Zadar se bori s velikim poplavama. Iz tog razloga svoj su dolazak najavili i premijer Andrej Plenković i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović.

Pročitajte i ovo Dubai, 16.04.2024. - 1 neviđeni prizori FOTO/VIDEO Hrvat iz Dubaija za DNEVNIK.hr o kataklizmi: "Svi trgovački centri su potopljeni, nas su evakuirali..." Slika nije dostupna Nevrijeme i kiša su paralizirali grad Predsjednica u poplavljenom Zadru: "Malo me to podsjeća na rodni kraj"

Najnovije vijesti s terena pratite u Vijestima Nove TV u 14 sati kada će se uživo iz Zadra javiti reporter Mario Jurič i izvijestiti o razvoju situacije u gradu.

Podsjetimo, oborine stvorile su velike probleme u Zadru. Otkazana je nastavau svim osnovnim i srednjim školama, poplavljen je odjel intenzivne njege u bolnici, a voda je potopila i gradsko groblje. Dijelovi grada su bez struje, a zamućena je i voda koju je prije upotrebe potrebno prokuhati.  Sve informacije o nevremenu u Zadru možete pratiti OVDJE.

 

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene