Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pucnjava u SAD-u

Najmanje sedmero djece ozlijeđeno u pucnjavi: "To mora prestati"

Ilustracija
Ilustracija Foto: Afp
Lokalna policija javila je kako su pucnjavu čuli policajci koji su bili u patroli u blizini trgovačkog centra Circle Centre Mall oko 23:30 po lokalnom vremenu.

"Policajci su se odmah uputili na mjesto događaja gdje su zatekli 'veliku grupu maloljetnika', uključujući njih šestero s prostrijelnim ranama", izjavila je zamjenica načelnika policije iz Indianapolisa u SAD-u, Tanya Terry, novinarima u nedjelju ujutro.

Terry je dodala kako je šestero ranjene djece prevezeno u lokalne bolnice, a sedmo je stiglo kasnije u bolnicu u području. Žrtve su u stabilnom stanju, javlja CNN.

Još nije poznato koji je motiv pucnjave niti koliko napadača je bilo, a za napad još nitko nije uhićen.

Pročitajte i ovo Fotografija Joea Bidena vezanog u kamionetu potez izazvao kritike Trump objavio video fotografije vezanog Bidena: "Potiče političko nasilje i vrijeme je da ga ljudi ozbiljno shvate"

"Policija vjeruje da su u pucnjavi korišteno više oružja i istražuje mjesto događaja", rekla je Terry.

"Izuzetno je zabrinjavajuće za nas što je toliko naše djece postalo žrtvama oružanog nasilja ove večeri", rekla je Terry, "Još jednom imamo situaciju u kojoj mladi rješavaju sukob oružanim nasiljem, i to mora prestati", istaknula je.

Nije poznato što je velika grupa maloljetnika radila u večernjim satima u centru grada.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene