Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Što se klikalo?

Najklikaniji Sanader i Severina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ivo Sanader najtraženije je ime na interetu. Naime, surfanje po internetu u potrazi za pojavama, osobama i pojmovima pokazuju na kraju godine što je naciju najviše okupiralo.

Sanader je nadmoćno pobijedio predsjednika Stjepana Mesića, političkog protivnika Zorana Milanovića, ali i uvijek zanimljivog i dosjetljivog zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića.

Pročitajte i ovo Radovan Dobronić i Severina Spor koji traje predugo Ministar kritizirao predsjednika Vrhovnog suda zbog izjava o Severini: "To je neprihvatljivo i neprimjereno" Severina Sporna presuda Objavljena odluka: Sud objasnio zašto je Severinin sin vraćen ocu

Čak je 30 posto traženiji i od Isusa, a zanimanje za Zlatkom Sucem dvostruko je manje. Često se pojavljuje u medijima, ali don Kaćunko građanima nije zanimljiv, kao ni kardinal Bozanić. 

Među domaćim estradnim zvijezdama najviše se klikalo na Severinu. Nije ju pomela ni srbijanska folk zvijezda Ceca. Nije to uspjelo ni Thompsonu, ali ni Oliveru.

Hrana je i dalje top tema Hrvata, na internetu najviše traže pizzu. Hrvatski brendovi, uopće ih ne zanimaju. Kada je meso u pitanju, najviše traže ribu, piletinu i janjetinu.

Građani Hrvatske ne gube interes ni za drogom. Trava se traži cijelu godinu. Traži se i teška droga, a visoko na listi kotiraju i sredstva za smirenje.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene