Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Top lista

Najgori pokloni za Valentinovo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada je u pitanju kupnja darova za Valentinovo, šanse za pogrešku su velike.

I dok se jedni drže klasničnih darova poput bombonjera i buketa ruža, drugi su odlučili napraviti korak dalje – i jako pogriješiti.

Pročitajte i ovo Danas je Valentinovo Amor ne pita za trošak Ima li ljubav cijenu? Valentinovo u vrijeme inflacije ili koliko će vas koštati Dan zaljubljenih Slika nije dostupna Zlobnica iz Manchestera Kakav brutalan prekid na Dan zaljubljenih!

Čitatelji The Huffington Posta otkrili su svoje najgore poklone koje su dobili za Dan zaljubljenih. Na dugačkom popisu našao se, primjerice, filter za vodu. 'Ženi s kojom je spavao kupio je dijamante', požalila se čitateljica Sarah Ann.

Druga čitateljica od svog voljenog dobila je pečeno pile u plastičnom omotu, i to s cijenom (dva i pol dolara na sniženju). Među najgorim darovima za Valentinovo bila je i košara puna porno filmova (namijenjena djevojci), križaljka, božićna čestitka (za Valentinovo!), vrtni patuljak, sir, poluprazna bočica testera parfema...

'Bivši mi je kupio buket ruža, ali mi je rekao da mu ih moram vratiti jer još planira svratiti do svoje majke pa ih mora pokloniti njoj', još je jedna tužna priča, a vrhunac najgorih poklona mogao bi biti 'dar' kojeg je dobila Sarah. 'Poslao mi je SMS poruku u kojoj je zatražio razvod. Istinita priča.'

Kakva su vaša iskustva? Kupujete li i dobivate li poklone za Valentinovo? Koji je najgori poklon koji ste dobili za Valentinovo? Pišite nam na moj.report@novatv.hr!
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene