459069
459069
459069
459069
459069

NAJBOLJI HRVATSKI POSLODAVCI Pogledajte u kojim su tvrtkama radnici najzadovoljniji

  • , 01.12.2016., 16:55
  • Autor:
  • komentara

Cilj istraživanja bio je saznati u kojim je tvrtkama trenutno najbolje raditi u Hrvatskoj, i to temeljem iskustava te percepcije samih zaposlenika.

 
 
 
 
 
Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Temeljem rezultata istraživanja koje je portal MojPosao proveo na više od 5100 zaposlenika, dodijeljene su nagrade "Najbolji poslodavac". U ovogodišnjem istraživanju zadovoljstva zaposlenika sudjelovale su tvrtke iz svih grana gospodarstva, u privatnom, stranom te domaćem vlasništvu, njih ukupno 45.

Cilj istraživanja bio je saznati u kojim je tvrtkama trenutno najbolje raditi u Hrvatskoj, i to temeljem iskustava te percepcije samih zaposlenika.

U istraživanju zadovoljstva zaposlenika sudjelovale su tvrtke koje su bile suglasne s provođenjem istraživanja među njihovim zaposlenicima, a samo istraživanje provedeno je putem upitnika koji se sastoji od 78 ključnih tvrdnji iz devet područja istraživanja:

1. izazovnost radnih zadataka
2. lojalnost zaposlenika
3. organizacija rada
4. radni uvjeti
5. osobni rast i razvoj
6. uključenost u donošenje odluka
7. posvećenost poslu
8. međuljudski odnosi
9. komunikacija u tvrtki

Usporedbom ocjena svih tvrtki koje su sudjelovale u istraživanju dobiven je poredak najboljih poslodavaca u 2016. godini. Po navedenim kriterijima, najbolji poslodavci u 2016. godini u kategoriji velikih tvrtki su:

1. dm-drogerie markt d.o.o.
2. Deichmann trgovina obućom d.o.o.
3. IKEA Hrvatska d.o.o.

Najboljim poslodavcima u kategoriji srednjih tvrtki proglašeni su:

1. Henkel Croatia d.o.o.
2. DHL International d.o.o.
3. Rimac Automobili d.o.o.

Najbolji poslodavci u kategoriji malih tvrtki za 2016. godinu su:
1. Deegeetal
2. Greyp Bikes d.o.o.
3. Integracija od-do d.o.o.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se