Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fotkaj i šalji razglednice!

Nagradni natječaj za najbolji epostcard

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za sudjelovanje u natječaju potrebno je preuzeti aplikaciju epostcard na mobilnom uređaju, a potom pomoću aplikacije kreirati epostcard, odnosno razglednicu.

Nagradni natječaj epostcarda „Fotkaj i šalji razglednice“ traje od 4. srpnja do 3. rujna 2016. godine, a tijekom natječaja će se u dva kruga odabrati dva „najcool“ epostcarda - najkreativnije uređene razglednice uz pomoć aplikacije epostcard. Glavna nagrada u svakom krugu bit će vrhunski mobilni uređaj Samsung Galaxy S7 edge, dok će još deset sudionika dobiti utješne nagrade Hrvatske pošte.

Pročitajte i ovo Policija ispred poslovnice Hrvatske pošte, ilustracija Istraga u tijeku Usred dana opljačkao poštu: Zaposlenici prijetio vatrenim oružjem i pobjegao s novcem Poštanski ured Nova SMS prijevara "Nemojte otvarati ove poveznice...": Hrvatska pošta objavila važno upozorenje za građane, 27-godišnjak ostao bez nekoliko stotina eura


Rezultati prvoga kruga natječaja objavit će se 8. kolovoza 2016., a 9. rujna 2016. objavit će se rezultati drugoga kruga na internetskim stranicama Hrvatske pošte www.posta.hr i Facebook stranici Hrvatske pošte.


Za sudjelovanje u natječaju potrebno je preuzeti aplikaciju epostcard na mobilnom uređaju, a potom pomoću aplikacije kreirati epostcard, odnosno razglednicu. U polje za unos teksta potrebno je upisati: Za nagradni natječaj Fotkaj i šalji razglednice, ime i prezime, adresu, e-mail te broj mobitela.


U polje primatelja upisuje se ime, prezime i adresa osobe kojoj se šalje razglednica i naposljetku obavlja plaćanje prema važećem cjeniku usluge epostcard.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene