Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nagrada za humano djelo 'Nipetnišest'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plavi telefon treći put dodjeljuje nagradu "Nipetnišest" djeci i mladima od 8 do 18 godina za učinjeno humano i hrabro djelo.

Prijaviti se mogu svi u dobi između 8 i 18 godina koji su tijekom 2005., 2006. i 2007. učinili humano djelo, spasili nekome život ili pomogli u neizvjesnim i kritičnim situacijama. Prijaviti se može osobno ili to može učiniti netko drugi na sljedeći način:

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Trilja Autom se pijan zabio u vozilo iz suprotnog smjera: Dijete teško stradalo, liječnici se bore za njegov život Screenshot Nevjerojatno VIDEO Uhićena djevojka (19), pokušala je prodati svoga sina, pronašla je i kupca

1. Ime, prezime i godina rođenja (osobe koja je učinila humano djelo)

2. Kratak opis događaja

3. Kontakt osoba, telefon i adresa

Prijave je potrebno poslati do 01. listopada 2007. na adresu Plavi telefon, Ilica 36, 10 000 Zagreb ili e-mail plavi-telefon@zg.t-com.hr

Svečana dodjela nagrada će biti upriličena 20.11.2007. na dan potpisivanja Međunarodne konvencije o pravima djeteta. I ove godine nagrada se dodjeljuje pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Stjepana Mesića te pod medijskim pokroviteljstvom Nove TV.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene