Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kiša, vjetar i grmljavina

Nagla promjena vremena: Temperature padaju za 10 stupnjeva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako je vrijeme već nekoliko dana promjenjivo danas će se još pogoršati. Temperature će biti još niže, a bit će i povremenih pljuskova i kiše.

Veći dio današnjeg dana bit će sunca, ali poslijepodne će preko nas prijeći nova hladna fronta s kojom će biti grmljavinskih pljuskova, a pripremite se i na hladan i dosta jak sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Tako nam neće biti samo sutra, nego nas i sljedećih nekoliko dana čeka hladnije i dosta promjenjivo vrijeme

Pročitajte i ovo Jugo; ilustracija Ludo vrijeme Za splitsko područje u ponedjeljak će biti upaljen narančasti meteoalarm: Na istoku Hrvatske zabilježene rekordne temperature, a u Dalmaciji jugo Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

U unutrašnjosti će se vrijeme sredinom dana naglo promijeniti te će nam stići novi oblaci i jak zapadni vjetar, a s njim i nestabilan zrak pa očekujte na cijelom ovom području grmljavinske pljuskove.

Na sjevernom Jadranu bit će povremene kiše, ponegdje i grmljavinskih pljuskova, a slabo jugo zamijenit će jaka bura i istočnjak, ali tek u večernjim satima.

Stiže nam promjena vremena koju donosi vjetar!

Jedino južne krajeve neće pogoditi ova promjena, barem ne još sutra. Veći dio dana bit će sunčan uz umjeren jugozapadnjak, a najveća vjerojatnost za pljuskove je u zaleđu.

Sljedećih dana bit će nam hladnije nego protekli tjedan, povremeno će pasti kakav pljusak ili malo kiše, a snijega će biti samo u najvišem gorju. Na Jadranu najveće probleme donijet će jaka i olujna bura. Zbog nje će i ovdje biti hladno, ali prevladavat će barem djelomice sunčano.

I dok će se danas, dok ne dođe do nagle promjene vremena, temperature kretati oko 20 stupnjeva, sredinom tjedna temperaturni maksimum tijekom dana ponegdje će dosezati svega 10 stupnjeva, javlja DHMZ.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene