Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Studenti o demokraciji

'Nadležni o našim zahtjevima već mjesec dana šute'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Studenti Filozofskog fakulteta u blokadi iskoristili su izborni dan kako bi upozorili da se demokracija u Hrvatskoj upražnjava samo na izbore dok ostatak vremena birokratska elita provodi samovolju.

Žale se kako na njihove zahtjeve za besplatnim obrazovanjem vlast uopće ne odgovara. Kažu kako izborna šutnja na koju nailaze svjedoči o poimanju demokracije onih koji bi trebali služiti javnim interesima. Studenti su ponovili kako blokada ne prestaje do ispunjenja njihovih zahtjeva za besplatnim školovanjem.

Pročitajte i ovo Ludbreg Newton soba Koncept norveškog obrazovanja VIDEO U svijetu postoji samo 45 ovakvih posebnih soba, a jedna je na sjeveru Hrvatske Ilustracija 25 GODINA OD MIRNE REINTEGRACIJE Zašto Hrvatska s figom u džepu gleda na jedan od najvažnijih događaja u svojoj povijesti? ''Gušimo se u vlastitoj pobjedi u ratu''

>> Prikupili 80 tisuća potpisa: 'Čujete li nas sada?!'

'Već mjesec dana nadležne institucije na zahtjev za besplatnim obrazovanjem odgovaraju šutnjom, odbijanje da se nadležno ministarstvo i Vlada prepoznaju kao adresati naših zahtjeva neizbrisivo je svjedočanstvo njihovog poimana javne službe', tvrde predstavnici studenata.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene