Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NE BI DAVAO SUD

Nadbiskup Hranić kritizirao župnika Vrbanića zbog kupnje mercedesa, ali ne i zbog ustaškog pozdrava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Đakovačko-osiječki nadbiskup Đuro Hranić komentirao je potez Andrije Vrbanića, župnika iz Ivanovca, koji je kupio skupocjeni mercedes.

Đuro Hranić, đakovačko-osječki nadbiskup, poručio je u svojoj poslanici da su ljudi zaboravili na zajedništvo i povukli se u sebe.

Pročitajte i ovo Policijska potjera u Zagrebu - 2 Filmska potjera Djevojčica je jurila Mercedesom i izazvala kaos u gradu: Policija objavila tko će odgovarati Slika nije dostupna STAR GODINU DANA Svećenik iz malog slavonskog mjesta kupio skupocjeni Mercedes E klase

Odgovorio je i na novinarski upit o Andriji Vrbaniću, župniku iz sela Ivanovac koji je prije nekoliko dana došao u središte pozornosti javnosti zbog kupovine skupocjene limuzine.

"Tu se očituje kako smo mi svećenici sinovi svoga vremena i mislim da si ja sa svoje strane ne bih baš dopustio da idem mahati crvenom krpom i izazivati druge, mislim da to baš nije pametno, da to baš nije razborito", rekao je nadbiskup Hranić.

No to nije jedino što javnost komentira. Župnik navodno na društvenim mrežama koristi ustaški pozdrav. Hranić na to tek kaže: "Vodi se velika javna rasprava o tom pozdravu, ja ne bi htio biti mjerodavan koji će davati sud o tom pozdravu."

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene