Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova predsjednica Nada Lovrić

Sindikat zaposlenih u srednjim školama dobio novo vodstvo, Mihalinec nakon četiri mandata prepustio dužnost

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nada Lovrić nova je predsjednica Nezavisnoga sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske (NSZSŠH) i na toj će dužnosti zamijeniti dosadašnjega predsjednika Branimira Mihalinca, koji odlazi u mirovinu i nije se ponovno kandidirao, priopćeno je u ponedjeljak iz sindikata.

Mihalinec je predsjednik NSZSŠH-a bio u četiri mandata.

Pročitajte i ovo Nacionalni ispit iz Hrvatskog jezika Koji je smisao? Sindikat Preporod protiv nacionalnih ispita: "Besmisleni su i štetni!" Sanja Šprem i Branimir Mihalinec (Foto: Dnevnik.hr) Sutra prosvjed na Markovu trgu Štrajk u školama ide dalje, sutra im se pridružuju i fakulteti: Sindikati nastavljaju pregovore s ministrima

Nada Lovrić nastavnica je informatike u Ekonomsko-birotehničkoj školi u Slavonskom Brodu, a za predsjednicu je izabrana na redovitoj Izbornoj skupštini Nezavisnog sindikata zaposlenih u srednjim školama Hrvatske, priopćio je NSZSŠH.

Tako je Nada Lovrić nova čelna osoba Sindikata koji je od 2005. vodio Branimir Mihalinec.

Zbog epidemioloških mjera Izborna skupština održana je u velikoj dvorani Zagrebačkoga velesajma od 2. do 3. srpnja, a na skupštini je sudjelovalo oko tristo sindikalnih povjerenika iz cijele Hrvatske.

Protukandidat Nadi Lovrić bio je Zvonimir Lončar, sindikalni povjerenik iz Varaždinske županije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene