Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nagovještaj zime

Na Zavižanu izmjereno 4 cm snijega, očekuje nas zahlađenje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sutra će prevladavati sunčano vrijeme, osobito na Jadranu, dok će na istoku biti nešto oblačnije.

Nakon relativno toplog razdoblja ovih nas dana očekuje zahlađenje koje će nagovijestiti nadolazeću zimu. Zimu najavljuje i snijeg, točnije 4 centimetara snijega, koliko je na Zavižanu jutros izmjerio motritelj DHMZ-a. Danas bi se najviša dnevna temperatura trebala kretati između 9 i 14, a na Jadranu od 14 do 19 Celzijevih stupnjeva.

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Kakva će biti najavljena promjena vremena? Što sve možemo očekivati donosi meteorolog Ivan Čačić Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

Amerika se smrzava ispod nule, četvero ljudi umrlo

Sutra će prevladavati sunčano vrijeme, osobito na Jadranu, dok će na istoku biti nešto oblačnije, mjestimice uz moguću slabu kišu. Ujutro i prijepodne ponegdje i u ostalim kopnenim predjelima može biti magle i niskih oblaka. Vjetar će biti slab i umjeren sjeverni i sjeverozapadni, na Jadranu uz obalu i bura. Najniža jutarnja temperatura kretat će se od -1 do 5, na Jadranu od 4 do 10 Celzijevih stupnjeva, a najviša dnevna između 8 i 13, na Jadranu 13 i 18 Celzijevih stupnjeva.

U kopnenom području mjestimice već u petak, a pogotovo u subotu ujutro očekuje se mraz. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene