Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Crnoj Gori

Na zastupnika Hrvatske građanske inicijative zaletio se automobil

Auto naletio na pješaka (Ilustracija: Guliver/Thinkstock)
Auto naletio na pješaka (Ilustracija: Guliver/Thinkstock)
Aktualno Galerija +0 Auto naletio na pješaka (Ilustracija: Guliver/Thinkstock) Galerija 1/1 >>
Zastupnik Hrvatske građanske inicijatie (HGI) u crnogorskom parlamentu Adrijan Vuksanović izjavio je da se u petak navečer, dok je šetao rivom, na njega zaletio automobil velikom brzinom. Policija nije pronašla elemenata kaznenog djela.

Vuksanović je rekao da se oko 23.15 sati nakon druženja s prijateljima uputio u šetnju rivom, a kada je prošao crkvu Svetog Roka, naišao je automobil iz suprotnog smjera.

Pročitajte i ovo Ilustracija neuništivi humor "Malo duže trajao od zadnjeg seksa"; "Cijela se Juga probudila prije nas": Urnebesni komentari Crnogoraca nakon potresa Do Kwon uhićen u Crnoj Gori Terra-Luna projekt Crnogorci uhvatili prevaranta teškog 40 milijardi dolara: Kralja kriptovaluta izručit će Južnoj Koreji

"Vozilo je išlo polako, ali kada su me ugledali, automobil je naglo ubrzao prema meni. Prvo sam pomislio da se netko šali, da je to netko možda od mojih prijatelja, ali kada sam vidio naglo skretanje automobila, skočio sam u stranu. Uspio sam se, međutim, okrenuti i vidjeti broj tablica", kazao je.

Po njegovim riječima, vozilo metalik sive boje imalo je tivatske registracijske oznake i u njemu su, koliko je uspio vidjeti, bile tri osobe. Oni su mu iz vozila u pokretu nešto dobacili ali, kako kaže, nije ih razumio. Vuksanović je incident prijavio policiji.

"Očekujem da policija utvrdi je li motiv moj politički angažman ili su to napravile osobe u raspoloženju smanjene odgovornosti. Slučaj sam prijavio policiji ne samo zbog sebe, već kako bih zaštitio i druge građane, da se i njima nešto slično ne dogodi", kazao je on.

Policija i tužiteljstvo: Nema kaznenog djela

Policija u Tivtu pronašla je vozača kojeg je zastupnik Hrvatske građanske inicijative (HGI) Adrijan Vuksanović prijavio da se automobilom zaletio prema njemu a tužiteljstvo u Kotoru u tom činu nije pronašlo elemenata kaznenog djela, objavili su službeni crnogorski izvori.

Vozač i suvozač iz Tivta, identificirani inicijalima, negirali su navode prijave, a tužilaštvo je ocijenilo da nema elemenata kaznenog djela.

"Brzom intervencijom policijskih službenika nakon desetak minuta od prijave pronađeno je predmetno vozilo kojim je upravljao S.R. iz Tivta. Sa S.R. je potom u prostorijama OB Tivat obavljen informativni razgovor povodom prijave Vuksanovića. U svojoj izjavi S.R. je negirao navode Vuksanovića. Ubrzo je identificiran i suvozač V.S. iz Tivta. V.S. je u prostorijama OB Tivat dao izjavu identičnu izjavi S.R.," ističu iz Uprave policije.

Tužilaštvo u Kotoru objavilo je da u opisanom događaju nema elemenata kaznenog djela čije se gonjenje provodi po službenoj dužnosti.

Vuksanović je prijavio da se u petak navečer za vrijeme šetnje rivom prema njemu zaletjelo vozilo i da su mu putnici nešto dobacili. Vozač i suvozač, prema navodima policije, tvrde da Vuksanovića nisu ni primijetili. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene