Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljednje pripreme

CIJELI SVIJET ZA JEDAN CILJ Na Wings for life u Zadar stiže 7.000 trkača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Zadru traju posljednje pripreme za Wings for life - globalnu utrku s humanitarnim ciljem, koja će održati u nedjelju u isto vrijeme na 6 kontinenata.

Donatov grad, koji je domaćin 'Wings for life' treću godinu zaredom, očekuje dolazak rekordnog broja natjecatelja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još dva dana MOŽE SE DOGODITI I VAMA 'Ova ozljeda toliko je kompleksna da je bilo koji pomak u liječenju ovog stanja - pomak' Slika nije dostupna 34 lokacije Utrka sa samo jednom ciljem: Trčati za one koji ne mogu

Na programu Nove TV gledatelji će u nedjelju od 12.30 moći uživo pratiti start utrke Wings for Life. Osim na malim ekranima utrku UŽIVO prenosi i portal Dnevnik.hr Uz zadarski Forum i Crkvu svetog Donata, umjesto automobila - u nedjelju će stati 7.000 trkača! Na startu najveće hrvatske utrke obavljaju se posljednje tehničke pripreme.

Dok će u nedjelju biti u rijeci natjecatelja, 2 dana uoči utrke Dražen Adžić se priprema samostalno. Krug po krug, hvata kondiciju za veliko natjecanje.I imat će kome i pljeskati jer prijavljenih je gotovo dvostruko više nego lani!

'Imamo 7.000 trkača, što nas po glavi stanovnika smješta na prvo mjesto globalno, dok smo po ukupnom broju trkača, ja bi isto rekao, na respektabilnom trećem mjestu', rekao je Zoran Kosanović iz organizacijskog odbora WFL-a.

Zadar je među 34 grada na 6 kontinenata, u kojima utrka u nedjelju kreće istovremeno. Po našem lokalnom vremenu, u 13 sati.

Cilj je prikupiti sredstva za istraživanje i pronalazak lijeka za ozljede leđne moždine. Na zadarskoj su rivi zato niknule kućice u kojima će se od sutra moći podignuti startni brojevi. A predviđen je i dolazak natjecateljskih skupina iz drugih zemalja. Izvrsna vijest za zadarski turizam.

I svi će oni trčati za one koji to - ne mogu. Utrka s plemenitim ciljem prenosit će se u cijelom svijetu - sjajna reklama za najbolju europsku destinaciju.

Gledatelji Nove TV uživo će na malim ekranima moći gledati utrku Wings for Life i osjetiti energiju koja vlada Zadrom te uz brojne sugovornike i voditelja Dorijana Elezovića upoznati bolje projekt kao i trkače. U ovom je projektu Nova TV dio svjetske produkcije, a sliku iz Zadra Nova TV šalje u stotine milijuna domova diljem svijeta. Urednica projekta je Ivana Ivančić. Poznatu utrku uživo prenosi i portal Dnevnik.hr, a komentator utrke je sportski novinar Nove TV Vlado Boban, koji će također imati goste.  

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene