Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kuće nisu ugrožene

Na Vrapču došlo do klizanja terena; nema ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom klizanja tla u duljini od 80 metara na sreću nitko nije ozlijeđen, a nema ni štete na obiteljskim kućama, procijenio je ured za upravljanje hitnim situacijama.

U Vrapču, na Kožinčevom bregu došlo je jutros oko 8:20 sati do klizišta terena i prekrivanja ulice zemljom u visini od 10 centimetara.

Pročitajte i ovo Požar automobila u Prečkom - 1 izvidi još traju Doznali smo čiji je auto izgorio na parkiralištu: "Moglo bi biti ozbiljno" Požar automobila u Prečkom - 2 Očevid u tijeku FOTO Noćna buktinja uznemirila građane: Izgorjela čak tri automobila

Unatoč klizanju terena u duljini većoj od 80 metara, nije bilo ozlijeđenih niti su kuće u tom dijelu Zagreba oštećene ili ugrožene, iznijela je procjenu stanja na teranu Kristina Martinović, glasnogovornica zagrebačkog Ureda za upravljanje hitnim situacijama. Također je pojasnila kako je cesta preventivno zatvorena, dok su ekipe policije i gradskog Ureda za izgradnju su na terenu radi utvrđivanja uzroka klizanja tla te sanacije posljedica.

Pozvana je i građevinska inspekcija, zbog sumnje u nelegalno izvedene građevinske radove u tom dijelu Vrapča, ističu iz Ureda. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene