Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon 10 godina stečaja

Na ulici i zadarski vozači autobusa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na ulici su i vozači iz Zadra, Croatia Zadar Line deset je godina u stečaju.

Radnici su upozorili na nezakonitu dokapitalizaciju koju je nad tvrtkom proveo Čazmatrans. Na osnovi najma 4 autobusa, koji je pretvoren u pozajmicu, Čazmatrans se uknjižio na 50 milijuna kuna vrijedan krug tvrtke. Podnijeli su i kaznene prijave protiv odgovornih.

Pročitajte i ovo Ilustracija Traže Kolektivni ugovor Sud prelomio u slučaju vrtića u Slunju: Odbačen zahtjev za zabranom štrajka radnika Radnici tvrtke Varteks prosvjednom šetnjom od tvornice do središnjeg trga izrazili su nezadovoljstvo neisplatom plaća I dalje nema rješenja FOTO Peti dan prosvjeda radnika Varteksa: "Dobili smo informaciju da je Uprava najavila odlazak"

'Sada se ova sindikalna bitka vodi na dva plana. Jedan je na planu imovine prema Čazmatransu kroz kazneni postupak, koji je pokrenuo sindikat i koji je sad proširen prema direktoru Laurus prometa, a istovremeno vezano za linije koje koristi Laurus promet, za koje smatramo da su linije Croatia Zadar Linea u stečaju', tvrdi pravni zastupnik SSSH-a Vedran Uranija.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene