Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kosor, Čobanković...

Na suđenju za 'Planinsku' bit će ispitano 30-ak svjedoka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na novom suđenju bivšem premijeru Ivi Sanaderu, onom u aferi Planinska, 17. travnja bit će ispitano 30-ak svjedoka i tužiteljstva i obrane.

O okolnostima preprodaje zgrade u Planinskoj ulici, pri čemu je, prema optužbama oštećen proračun za 26 i pol milijuna kuna posvjedočit će i bivša premijerka Jadranka Kosor i još neki ministri u Sanaderovoj Vladi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Optužio Jadranku Kosor SLUČAJ PLANINSKA 'Odluku o kupnji zgrade potpisala je Jadranka Kosor' Slika nije dostupna Suoptuženici priznali Suđenje Ivi Sanaderu u slučaju Planinska odgođeno za 22. rujna

Među njima i Petar Čobanković, koji je sve priznao i nagodio se s USKOK-om. Sanaderova obrana zatražila je novo vještačenje. Sporno im je i što među dokazima nema prvog iskaza koji je Stjepan Fiolić, navodno, dao u USKOK-u, a o čemu su mediji pisali.

>> Suđenje za 'Planinsku' počinje 17. travnja, Fiolić se nije uspio nagoditi

'Oni su pisali o iskazu gospodina Fiolića u kojem on navodi da je novac utrošio na gradnju kuće svoga sina i da ga nije dao Sanaderu. Ili je dan pa je povučen ili je na neki način manipulirano ovim iskazom', kazala je Jadranka Sloković, odvjetnica Ive Sanadera.

Ante Madunić, odvjetnik Stjepana Fiolića je kazao da to nije točno te da se oni brane kako žele, ali da će sud utvrditi je li tako ili nije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene