Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odbija platiti

Na smartphone skinula crtić s interneta i dobila račun od 10.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Majka koja je s interneta skinula petominutni crtić, za svog bolesnog sina, dok je bila u inozemstvu, dobila je račun od gotovo 10.000 kuna.

Stacey Withers (25) iz Velike Britanije, rekla je da ju je skidanje crtića na smartphone koštalo više od jednotjednog obiteljskog odmora u Turskoj, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Europska iskaznica za osobe s invaliditetom Šok za mnoge ''Dobili smo iskaznicu za osobe s invaliditetom, a dijete je zdravo'': Provjerili smo o čemu se radi Hitna pomoć, ilustracija Prevezeno u bolnicu Teška nesreća kod Sinja: Auto naletio na dijete, ima ozljede opasne po život

Njezin trogodišnji sin Joel razbolio se dok su bili na odmoru u Turskoj i Stecey mu je pustila crtić kako bi ga razveselila.

Međutim, kada je saznala da joj je to naplaćeno 1.118 funti (gotovo 10.000 kuna), odnosno 101 funtu (oko 880 kuna) više nego cijeli odmor, bila je shrvana.

>> Promjena trenda: Piratstvo zamjenjuju legalni servisi!

Stecey Withers, koja kaže da je za ovaj odmor štedjela dvije godine, odbila je platiti astronomsku sumu.

'To je odvratno. Moj trogodišnji sin je plakao gotovo šest dana jer ga je boljelo uho. Obožava crtić Madagascar i znala sam da je to jedina stvar zbog koje bi se mogao smiriti. Brinula sam se da bi me to moglo koštati nekoliko stotina funti, pa sam skinula samo pet minuta crtića', ispričala je Stecey. 'To je više nego što ja zaradim u mjesec dana', kaže Stecey.

Napominje kako je razgovarala s operaterom čije usluge koristi i obavijestila ih da je voljna platiti dio računa, ali ne i cijeli iznos. Oni inzistiraju na plaćanju cijelog računa. Slučaj će vjerojatno morati biti riješen na sudu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene