Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Rezultati šokirali prisutne

Na rubu smrti: Bjelovarčaninu izmjerili čak 6,26 promila alkohola u krvi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jednom Bjelovarčaninu izmjereno je čak 6,26, promila alkohola u krvi.

Policija je nedavno privela jednog Bjelovarčanina na Odjel bjelovarske psihijatrije jer je bio vidno pijan. Nakon što je smješten, izvadili su mu krv i dali je na analizu. Rezultati su šokirali sve prisutne. Naime, 30-godišnjaku je izmjereno čak 6,26 promila alkohola u kvi, piše 24 sata.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ryanaira zrakoplov Drama u zračnoj luci Tragična smrt na nebu: Putnik preminuo od na letu Ryanaira, s njim bila i trudna supruga

Krivudao po cesti automobilom sa 3 promila alkohola u krvi

Ugledni bjelovarski psihijatar je u razgovoru za taj list kazao da ovakav slučaj nije prvi te da bjelovarska Opća bolnica na triježnje prima osobe koje imaju više od šest promila alkohola u krvi.

'Iznad šest promila je jako visoka alkoholiziranost zbog koje je čovjek životno ugrožen, no i kod manjih koncentracija može nastupiti smrt', kazao je te dodao da, ako je ovaj put preživio, to ne znači i da će idući.

Inače, smatra se da je čovjek životno ugrožen već kod četiri promila alkohola u krvi.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene