Obavijesti Video Pretražite Navigacija
masovna tučnjava i nered

Makljaža na proslavi krštenja: Slavljenici pretukli bend i goste

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Na proslavi krštenja u jednom restoranu u Zagrebu podivljala je obitelj i napala članove benda, a ubrzo su krenuli i na ostale goste restorana.

Za vrijeme proslave krštenja djeteta u jednom restoranu u Zagrebu otac je poludio na bend i pjevačicu. Incident se dogodio u ožujku.

Kako navodi Danica, otac djeteta Stjepan (30) vikao je na pjevačicu benda, nazvao ju je kurvom, rukama je udarao po mikrofonu i stalku zvučnika benda. U Stjepanovu divljanju pridružili su mu se Petar (24) i Danijel (24) te su tako sva trojica udarala po opremi i razbacivala instrumente.

Pročitajte i ovo Ilustracija Obavijest RASFF-a U pilećim krilcima pronađena salmonela: Postoji ozbiljan rizik od konzumacije

Stradala su dva velika zvučnika sa stalcima, tri mikrofona, četiri tableta, elektro-akustična i bas gitara. Nakon što su se članovi benda pobunili, Danijel je napao voditelja benda i udario ga šakom u glavu.

Poslije toga Stjepan je uz pomoć Petra i Mije (48) izudarao goste restorana i oborio ih na tlo. Nakon što je jedan gost pao pokraj šanka, Stjepan i Mijo nogama su ga udarali u glavu i tijelo, a Petar je na njega bacao stolac, staklene čaše i boce. Unesrećenom gostu u pomoć je priskočio drugi gost, no onda je Petar i na njega bacio staklenu bocu.

U cijelom incidentu bend je oštećen za iznos od 3000 eura, a pjevačica za iznos od 100 eura.

Voditelj benda, osim masnica, zadobio je prijelom nosnih kostiju i nosne pregrade s krvarenjem. U presudi se navodi da su gosti restorana također zadobili ozljede.

Pročitajte i ovo Boris Vujčić, guverner HNB-a u studiju Dnevnika Nove TV - 1 guverner hnb-a za Dnevnik Nove TV Zašto smo po inflaciji drugi najgori u Europi? Vujčić ponovio svoju "genijalnu" misao gdje bi ljudi trebali kupovati

Stjepan je dobio kaznu zatvora u trajanju od 13 mjeseci od čega je šest mjeseci bezuvjetno. Danijel je dobio devet mjeseci bezuvjetnog zatvora, dok je Petar dobio devet mjeseci uvjetno. Mijo, koji je također divljao, dobio je osam mjeseci uvjetno. Sva četvorica osuđeni su za nanošenje teških tjelesnih ozljeda i uništavanje tuđe imovine.

Uz to, bendu moraju podmiriti 3000 eura štete, a pjevačici ranije spomenutih 100 eura. Morat će i platiti 900 eura koliko iznosi trošak kaznenog postupka. Presuda je donesena na temelju sporazuma tužitelja i optuženika koji su se suglasili s kaznama.



 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene