Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Samo na Jadranu lijepo

VREMENSKA PROGNOZA: Evo kada će biti sunčanije i toplije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Do nešto stabilnijeg i sunčanijeg vremena još se moramo strpiti.

U Hrvatskoj se i u narednim danima ne očekuje poboljšanje vremena, bar ne u kontinentalnim krajevima. Nastavit će se promjenjivo oblačno s povremenom kišom ili pljuskovima, najavio je Darijo Brzoja za Dnevnik Nove TV.

Nešto drugačija situacija bit će na Jadranu, osobito u Dalmaciji gdje će temperatura će rasti i preko 25 stupnjeva. S obzirom na to da je temperatura mora još uvijek ugodna, a vrijeme idućih dana će biti stabilnije, na plažama sigurno neće nedostajati kupača.

Nedjeljno jutro će u unutrašnjosti biti promjenjivo, oblačno, povremeno s kišom ili pljuskovima. To vrijedi posebno za Slavoniju. I na sjevernom Jadranu još može biti, doduše kratkotrajnih pljuskova, dok se u Dalmaciji sutra ipak očekuje djelomice ili pretežno sunčano te uglavnom suho.

Najviša dnevna temperatura na kopnu će ići do 20 stupnjeva, a na moru do 26 stupnjeva Celzijevih.

Čeka nas još JAČE naoblačenje s izraženijom kišom!

I početkom novog tjedna u unutrašnjosti još mjestimice može biti kiše ili pljuskova, dok nešto stabilnije pa i sunčanije te svakako toplije vrijeme možemo očekivati od srijede.

Na Jadranu će idućih dana uglavnom prevladavati sunčano, ili barem djelomice sunčano. No, većinom suho i ugodno toplo.
 

Pročitajte i ovo Ilustracija Vremenska prognoza Stiglo nam je proljeće: Meteorolog otkrio što nas čeka na početku novog tjedna Snijeg u okolici Gospića - 3 Ožujak ''luđak'' Vratila se zima: Snijeg zabijelio i dijelove Zagreba

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene