Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U Zagrebu

Na plakatu SDSS-a crnom bojom ispisali ustaški slogan

Plakat SDSS-a išaran ustaškim sloganom
Plakat SDSS-a išaran ustaškim sloganom Foto: Novosti
Netko je crnom bojom pošarao predizborni plakat SDSS-a u zagrebačkom Sopotu na kojem piše "Hrvatska treba Srbe". Na plakatu tako sada piše "Srbe na vrbe".

Samo jedan dan stajao je predizborni plakat SDSS-a za parlamentarne izbore, prije nego što su ga vandali uništili. Slogan "Hrvatska treba Srbe" na plakatu u novozagrebačkom kvartu Sopot nekome je zasmetao, pa ga je odlučio pošarati crnom bojom te nadopisati "na vrbe". Na plakatu sada piše "Srbe na vrbe", piše portal Novosti.

Plakati, koje je osmislio poznati dizajner Boris Malešević, zamišljeni su tako da se iza glavne poruke "Hrvatska treba Srbe" mijenja nastavak pa piše "Jer nema boljeg susjeda od komšije!", "Jer se bolje razumijemo bez prijevoda!", "Jer puna Arena prija svima"…

Pročitajte i ovo Plakat SDSS-a Boris Malešević za DNEVNIK.hr Svi pričaju o plakatima SDSS-a, i Aleksandra Prijović postala dio kampanje: "Bit će još puno poruka, očekujem i negativne reakcije"

U huliganskom ispadu uništen je plakat u kojem se spominje srpska glazbena zvijezda Aleksandra Prijović, inače rodom iz Hrvatske, koja je ove zime prva ikada napunila čak pet zagrebačkih Arena.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene