Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Najluđa Norijada 2012.

Na ovaj HIT su se razuzdale sve maturantice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kakva bi to Norijada bila, a da se na njoj nije zapjevao hit koji se pušta u svim klubovima u gradu!

Oko 7.000 zagrebačkih maturanata okupilo se na Bundeku gdje će ih nekoliko bendova zabavljati do kasnijih večernjih sati. Maturante je prvo zagrijao DJ koji je s njima bio do 14:30 sati, kada su na red došli školski bendovi.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

>> Jeste li se i vi navukli na ovaj hit?!

>> Znate li plesati na hit na kojeg ste se navukli?

Nakon toga redom će nastupati Grupa Kingsi, Rocky Blues, Vis Peri Deri, Kino Klub, Telefon Blues band, Davorin Bogović i Telefon Blues band, Renato Metessi i grupa Zvijezde, a maturantima će na kraju zasvirati Gazde.

Kako bi dobro rasplesao maturante odmah na početku DJ im je pustio, između ostalih, i dobro poznati hit brazilskog pjevača Michela Tela 'Ai se eu te pego' koji je broj jedan u Europi i Latinskoj Americi. Uzavrelu atmosferu na zagrebačkom Bundeku pogledajte u priloženom videu!

Ukoliko zabilježite neke zanimljive fotografije ili snimke s Norijade pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr ili ih postavite na našu Facebook stranicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene