Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najluđa Norijada 2012.

Na ovaj HIT su se razuzdale sve maturantice!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kakva bi to Norijada bila, a da se na njoj nije zapjevao hit koji se pušta u svim klubovima u gradu!

Oko 7.000 zagrebačkih maturanata okupilo se na Bundeku gdje će ih nekoliko bendova zabavljati do kasnijih večernjih sati. Maturante je prvo zagrijao DJ koji je s njima bio do 14:30 sati, kada su na red došli školski bendovi.

Pročitajte i ovo Nevrijeme u Zagrebu Žuti meteoalarm Nevrijeme pogodilo Zagreb: Na dio grada pala tuča, pogledajte koji su kvartovi najgore prošli Gužve na biračkim mjestima u Zagrebu Građansko pravo VIDEO/FOTO Građani pohrlili na glasanje: Velike gužve na mnogim biralištima u Zagrebu

>> Jeste li se i vi navukli na ovaj hit?!

>> Znate li plesati na hit na kojeg ste se navukli?

Nakon toga redom će nastupati Grupa Kingsi, Rocky Blues, Vis Peri Deri, Kino Klub, Telefon Blues band, Davorin Bogović i Telefon Blues band, Renato Metessi i grupa Zvijezde, a maturantima će na kraju zasvirati Gazde.

Kako bi dobro rasplesao maturante odmah na početku DJ im je pustio, između ostalih, i dobro poznati hit brazilskog pjevača Michela Tela 'Ai se eu te pego' koji je broj jedan u Europi i Latinskoj Americi. Uzavrelu atmosferu na zagrebačkom Bundeku pogledajte u priloženom videu!

Ukoliko zabilježite neke zanimljive fotografije ili snimke s Norijade pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr ili ih postavite na našu Facebook stranicu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene