Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Otkazala dolazak u Hrvatsku

KALENDAR OTKRIVA gdje će Angela Merkel biti na dan ulaska Hrvatske u EU

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Angela Merkel svoj je nedolazak na proslavu ulaska Hrvatske u EU objasnila nedostatkom vremena, no evo što piše na njezinom kalendaru!

Prema službenom online kalendaru Angele Merkel na dan ulaska Hrvatske u EU njemačka kancelarka nema zakazane nikakve službene obveze, bar ne one koje bi htjela podijeliti s javnošću.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna 'Ako pogledate moj raspored...' Kancelarka Angela Merkel OTKRILA razlog nedolaska! Slika nije dostupna Napao hrvatske medije Merkeličin zastupnik: Kancelarka ima pravo na prenatrpan raspored!

Podsjetimo, kancelarka je otkazala svoj dolazak u Zagreb na svečanost ulaska Hrvatske u Europsku uniju zbog, kako je priopćeno iz njenog ureda, drugih obaveza.

>> Summit u Bruxellesu: Kako će izgledati susret premijera Milanovića s Angelom Merkel?

Teško je ne povezati njeno otkazivanje dolaska s izmjenama zakona kojim bi se europski uhidbeni nalog ograničio na razdoblje od 2002. godine kojim bi se, smatraju mnogi, izbjegla mogućnost da se Njemačkoj izruči Josip Perković protiv kojeg se u toj zemlji vodi proces zbog ubojstava hrvatskih disidenata tijekom komunizma.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene