Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nanjušio ih

Policija sa službenim psom pretražila sumnjivi kamion na odmorištu: Pogledajte što su pronašli

Zapljena droge - 3
Zapljena droge - 3 PU splitsko-dalmatinska
Aktualno Galerija Ilustracija Ilustracija Foto: PU splitsko-dalmatinska Zapljena droge - 3 Zapljena droge - 3 Foto: PU splitsko-dalmatinska Zapljena droge - 2 Zapljena droge - 2 Foto: PU splitsko-dalmatinska +0 Zapljena droge - 1 Galerija 1/4 >>
Prilikom kontrole prometa na odmorištu na A1, policijski službeni pas za otkrivanje droga pronašao je u jednom kamionu veliku količinu skrivene marihuane.

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjim državljaninom Srbije i 40-godišnjim državljaninom BiH-a koji su 24. listopada u večernjim satima na jednom od odmorišna na A1 zatečeni u teretnom vozilu slovenskih registarskih oznaka s velikom količinom droge.

Pročitajte i ovo Invazija na Gazu se nastavlja Iz minute u minutu Broj ubijene djece dosegao gotovo 3000: "Svaka noć je gora nego prethodna. Ubijaju ljude svake minute"

Prilikom pregleda, policijski službeni pas za otkrivanje droga reagirao je na prisutnost droge u vozilu, te su brzom reakcijom policije, oba muškarca uhićena i privedena u službene prostorije, izvijestila je policija.

Pročitajte i ovo Satelitske snimke Gaze Razmjeri užasa FOTO Šokantne snimke Gaze prije i poslije izraelske invazije: Dijelovi gradova u potpunosti su izbrisani

Uz nalog županijskog suda obavljena je pretraga teretnog i priključnog vozila. U prerađenom dijelu priključnog vozila pronađene su dvije PVC vrećice u kojima se nalazilo trideset paketa s ukupno 33 kilograma i 798 grama marihuane.

Dvojac je uz prijavu za kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama predan pritvorskom nadzorniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene