Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Hoteli puni

Na Makarskoj rivijeri više od 2.000 gostiju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U 20 otvorenih hotela na Makarskoj rivijeri za uskrsne blagdane odmara se 2.250 gostiju, uglavnom stranih.

Brela u dva hotela ugošćuju 425 turista te nakon blagdana najavljuju otvaranje hotela Berulia koji ima kvalitetan predsezonski booking. U makarskim hotelskim kućama boravi 600 turista od kojih gotovo polovica u hotelu Meteor, tučepski hotel Alga posluje s 390 stranih gostiju, a ostali turisti odmor provode u Baškoj Vodi, Podgori, Igranima, Živogošču, Drveniku i Gradacu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Škrtac na francuskoj rivijeri Ostavio pozamašnu napojnicu, ali tih 500 eura nije bilo dovoljno: Konobar ga potom slijedio do parkirališta Sanja Nazlić uživo iz Splita Počeo je Ultra festival: Policija raspoređena po cijelom gradu, a posebno paze na jednu stvar

Veći dio hotelijera, koji inače nakon blagdana nastavljaju s poslovanjem svih 20 hotelskih kuća, zadovoljan je popunjenošću smještajnih kapaciteta te najavljuju idućih dana nove dolaske gostiju. Stoga se očekuje da do prvosvibanjskih praznika budu otvorena još tri hotela, a za praznike na Primorju, prema stanju bookinga, odmarat će se više od 3.000 turista.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene