Obavijesti Video Pretražite Navigacija
215 vozila

Dražba koja se ne propušta: Policijsko vozilo prodano za 400 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od ukupno 215 vozila nije bilo ponuda za njih 35. Najviša cijena postignuta je za saborski Mercedes - 55 tisuća kuna, a najmanja za policijsko vozilo.

U subotu u devet sati počela je aukcija vozila u organizaciji tvrtke TRZC automobili. Među 215 ponuđenih vozila nalaze se i vozila Sabora, Vlade, ministarstava i drugih državnih institucija i tvrtki.

Pročitajte i ovo Davor Nađi, Fokus brojne zamjerke Čeka se rasprava o prijedlogu državnog proračuna, oporba već baca kritike: "HDZ je očito u problemu" Andrej Plenković Lupali po stolovima VIDEO Pogledajte kako je Plenković reagirao na totalni kaos u Saboru! Oporba mu nije dala do riječi

Na dražbi u prostorima Kulturnog centra Peščenica ponuđena su vozila ranih marki i brandova. Pregled vozila organiziran je u četvrtak i petak.

Želite kupiti automobil - ovo je dražba koja se ne propušta

Od 215 vozila nije bilo ponuda za njih 35. Najviša cijena postignuta je za saborski Mercedes - 55 tisuća kuna, a najmanja za policijsko vozilo - 400 kuna.

U roku sedam dana ponuđači moraju kupiti aute za koje su licitirali, nakon čega će se zbrojiti prihoodi i novac će biti uplaćen u proračun.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene